top of page
Writer's pictureGM for FILOSOFI

4 τρόποι για ένα ριχτάρι

Updated: Apr 3, 2021

Ξεχάστε το ριχτάρι που αναγκαστικά καλύπτει όλον τον καναπέ. Δείτε το ριχτάρι ως deco item. Ξέρω ότι δεν θέλετε να καλύπτετε πια τον καναπέ σας. Σας έχει κουράσει να το στρώνετε συνεχώς και να το ισιώνετε. Όμως συνεχίζετε να θέλετε την απαλή αίσθηση που σας δίνει ένα υφαντό, μαλακό, χνουδωτό ύφασμα, που ταυτόχρονα προστατεύει και τον καναπέ σας στα σημεία που κάθεστε.

  1. Δεν χρειάζεται πια να καλύψετε όλο τον καναπέ ούτε να το ισιώνετε συνεχώς. Αφήστε το ατημέλητα στρωμένο και καλύψτε απλά τη μία γωνία που κάθεστε περισσότερο και το ένα μπράτσο. Συνεχίστε με τα statement μαξιλάρια σας και τραβήξτε το βλέμα στα σημεία με γεωμετρικά ή νατουραλιστικά μοτίβα.



 

2. Καλύψτε μόνο το κάθισμα του καναπέ με 1 ή 2 ή και 3 ριχτάρια και αφήστε ελεύθερα την πλάτη και τα μπράτσα του καναπέ για να φαίνεται αλλά προστατεύστε με ψηλά μαξιλάρια. Το ατημέλητα στρωμένο στυλ σας απαλάσσει από το συνεχές σιγύρισμα. Όσο πιο πολλές ζάρες τόσο καλύτερα.


 

3. Εάν έχετε γωνιακό καναπέ καλύψτε το σημείο της γωνίας που είναι πιο εκτεθιμένο σε φθορά. Ρίξτε με το γωνστό ατημέλητο στυλ ένα ή και δύο ριχτάρια κια φτιάξτε μία ζεστή γωνιά όπου μπορείτε να απλώνετε με άνεση τα ποδαράκια σας χωρίς να λυπάστε τον καναπέ σας όσο ανοιχτόχρωμος και εάν είναι.



 

4. Ρίξτε επάνω στον καναπέ σας διπλωμένο ένα ριχτάρι/κουβερτάκι στο σημείο που κάθεστε ή στο μπράτσο για προστασία αλλά και απαλή αίσθηση και για το εφέ του χρώματος και ξεδιπλώστε όταν το χρειάζεστε.





122 views0 comments

Comments


bottom of page